iPhone X Rakibi 5 Akıllı Telefon


Uzunca bir süredir konuşulan çerçevesiz akıllı telefonlar bu yıl hayata geçti. Tasarımları üzerinde uzunca konuşulan bu telefonlar, iPhone X ile ilk örneğini görmüş olduk. Akıllı telefon dendiği zaman yaptığı telefonlarla akıllarda yer edinen Apple, tamamen çerçevesiz telefon üreterek bir ilki başardı. Bugün ise haberimizde sizlere iPhone X'e rakip olabilecek 5 Android telefonun tanıtımını yapacağız.

1-Essential Phone

Andy Rubin tarafından piyasaya çıkarılan Essential Phone, modern akıllı telefonda olması gereken tüm özelliği bünyesinde bulunduruyor. Çerçevesiz ekrana en yakın Android telefonlardan olan Essential Phone, Qualcomm Snapdragon 835 işlemciye, 4GB RAM'e ve 128GB dahili depolama kapasitesine sahip.

 

2-Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus

ekranın yanlarında çerçeveye içermemesiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus, Infinity Display olarak adlandıran ekranıyla dikkat çekiyor. Galaxy S8, 5.8 inç AMOLED ekrana sahip, Galaxy S8 Plus'ın ise 6.2 inçlik ekrana sahip. Başarılı ekran ve tasarımın yanı sıra Galaxy S8 modelleri, Snapdragon 835 çipi (bazı bölgelerde Exynos 8895), 4GB RAM ve 64GB dahili depolama alanıyla ön plana çıkıyor.

 

3- LG V30

6 inç Quad HD ve OLED ekrana sahip olan LG V30, daha çok ses ve görsellik anlamında mükemmel özelliklere sahip olmasıyla biliniyor. Snapdragon 835 çipi, 4GB RAM'i ve 64GB depolama alanı olan LG V30, Ayrıca LG V30, 32-bit Quad DAC (dijital-analog dönüştürücü) ile geliyor ve Bang&Olufsen ile kurduğu ortaklıkla muhteşem bir kulaklık paketi içeriyor.

 

4-Xiaomi Mi Mix 2

Fransız tasarımcı Philippe Starck ile birlikte tasarlanan Xiaomi Mi Mix 2, 5.99 inçlik Full HD+ ekran özelliğinin yanı sıra ekranın üstünde bir kulaklık için küçük bir giriş var ve ön kamera alt tarafa taşındı. Esansiyel Phone gibi Mi Mix 2'nin arka gövdesi de seramikten yapılan Xiaomi Mi Mix 2, Snapdragon 835, 8GB RAM ve 256GB'a kadar depolama alanına sahip olduğunu da söyleyelim.

 

 

5-LG G6

Rahat tutulan bir gövde biçime sahip olan LG G6, V30 gibi HDR10 ve Dolby Vision uyumlu ve 18:9 en-boy oranı var. 5.7 inçlik ekranıyla dikkatleri üzerine toplayan LG G6, Snapdragon 821 işlemcisi tam donanımlı bir ürün değil, ancak cihazın düzgün çalışması için gereken hızı sağlıyor.