indir.com Mobil Uygulama Yarışması Halk Oylaması Başladı!


Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz 'indir.com Mobil Uygulama Ödülleri 2015 Yarışması' nda yarışacak mobil uygulamalardan ilk 10'a (dereceye) gireceklerin belirlenmesi için Halk Oylaması süreci başladı.

Halk oylaması sürecinde yarışmaya katılmaya hak kazanan mobil uygulamalardan beğendiğiniz ya da dereceye girmesini isteklerinize sitemizde yayınlanan uygulamaya ait indirme sayfasından veya indir.com Mobil Yarışma uygulaması aracılığıyla Android cihazlarınız üzerinden oy verebilirsiniz.

YARIŞMAYA KATILAN TÜM UYGULAMALARI BURAYA TIKLAYARAK GÖREBİLİRSİNİZ

Uygulamanın indirme sayfasında oylama nasıl yapılır?

İndirme sayfası üzerinden oy vermek için öncelikle indir.com'a üye girişi yapmanız gerekmektedir. Eğer üyeliğiniz yok ise butonlara bastıktan sonra yönlendirileceğiniz sayfadan üyelik oluşturabilir veya sosyal medya hesaplarınızı kullanarak giriş yapabilirsiniz.

Ardından beğendiğiniz herhangi bir uygulamanın sitemizdeki indirme sayfasında yer alan 'Beğendim' ya da 'Beğenmedim' butonlarına tıklayarak oy verme işlemini tamamlayabilirsiniz.

indir.com Mobil Yarışma uygulaması ile oylama nasıl yapılır?

Uygulamayı Android cihazınıza kurup çalıştırdıktan sonra ilk olarak Facebook ya da Twitter hesap bilgilerinizle giriş yapmanız gerekiyor. Seçtiğiniz herhangi bir uygulamaya oy vermek için 'Beğendim' ya da 'Beğenmedim' anlamına gelen butonlara tıklayarak, oy verme işlemini tamamlayabilirsiniz. Dilerseniz beğendiğiniz mobil uygulamayı Android cihazınıza indirebilirsiniz.

Oylama sonunda ilk 10'a kalan uygulamalar 7 Mayıs 2015 tarihinde açıklanacak ve 10 Mayıs'ta da Jüri Değerlendirmesi'ne alınacak. İlk 3'e giren finalistler ise 23 Mayıs 2015'te Bahçeşehir Üniversitesi'nde düzenlenecek olan 'Mobil Etkinlik' kapsamında yapılacak ödül töreninde açıklanacak.

Yarışma ile ilgili veriler;

13 Ocak 2015 tarihinden bugüne kadar toplam 478 uygulama yarışmaya katılmak için başvuruda bulundu. Bu uygulamalardan 272'si yarışma şartlarına uymadıkları için diskalifiye edildi. Geriye kalan 206 mobil uygulama ise büyük ödüller için yarışmaya hak kazandı.

Geçen yıl düzenlediğimiz mobil uygulama yarışmasında 149 uygulama yarışmıştı.