Huawei'nin Yeni Cihazı Galaxy Note 8'e Rakip!


Huawei'nin yeni göz bebeği Mate 10'un tanıtımına sayılı günler kaldı. Şimdi yeni bir iddia ile akıllı telefon dünyası çalkalanıyor. Huawei Mate 10'nun akıllı bir kalem ile geleceği iddia edildi!

Yeni cihazın 16 Ekim'de tanıtımı gerçekleşecek. Telefonun tanıtımı gerçekleşmeden bir çok sızıntı ile cihazı neredeyse tanımış olduk lakin bugün ortaya atılan bir iddia ile akıllı telefon sektörünün gözü resmen Huawei Mate 10'un üzerine çevrildi. Zira Huawei Mate 10 Pro'nun bir akıllı kalem ile geleceği iddia edildi.

Yaptığı sızıntılar ile tanıdığımız Evan Blass, bugün attığı bir tweet ile birlikte ortaya büyük bir iddia atarak Mate 10 Pro'nun Galaxy Note 8'e kafa tutacak bir akıllı kalem ile birlikte geleceğini söyledi. Kalem, Moleskine Akıllı Yazı Seti ile uyumlu olacağı da iddialar arasında yer alırken, eğer böyle bir şey olursa bunun iki şirket arasında bir işbirliğine gidildiği tahmin ediliyor.

Bu akıllı kalemde bulunan özelliklerden en dikkat çekici özelliğin Bluetooth bağlantısı sağlandığı zaman gerçek bir kağıda yazı yazdığınız zaman yazınız veya çiziminiz eş zamanlı olarak telefonunuza aktarılıyor. Ancak eğer 2 şirket de destek sağlamaz ise bu akıllı kalemi Huawei Mate 10 Pro'da göremeyebiliriz.

Huawei Mate 10 Pro'nun, Evan Blass'ın iddialarına göre akıllı bir kalem ile gelip gelmeyeceğini 16 Ekim günü Almanya/Münih de Huawei'nin düzenleyeceği etkinlik ile göreceğiz.