GTA Online'a Yeni Stockpile Modu Geldi


Rockstar Games'ın popüler başyapıt oyunlarından birisi olan GTA 5'in GTA Online sürümü güncellemelere devam ediyor. Online yapısı ile birçok kişi tarafından oynanan GTA Online sürekli olarak yenilikler kazanarak oyun güncel ve ilgi üst seviye tutulmaya devam ediyor. Şimdi ise yeni bir Adversary modu ve yeni bir araç modu bu hafta oyuncular ile buluşuyor. İlk olarak Rockstar Games'ın GTA Online içim sunacağı yeni Advesary oyun moduna bakacak olursak modun adı Stockpile olarak ifade ediliyor. Bu mod ile Capture-The Flag modunun havada olan versiyonu diyebiliriz. En az iki ve maksimum dört takım ile on altı oyuncuya kadar destek sunan bu modu oynayabiliyorsunuz.

Modda, roket ve makineli tüfek ile donanılmış uçaklarla toplayabildiğiniz kadar ganimet topluyorsunuz ve üsse geri getiriyorsunuz. Ancak rakiplerde boş durmadığı için sürekli olarak yağmalama işlemi oluyor ve bir savaş içerisinde oluyorsunuz. GTA Online ile beraber gelen bir başka yeniliğin adı ise Mammoth Mogul. Üst bölümde 50 kalibrelik taret ve ön tarafta ise makineli tüfeğe sahip olan çift pervaneli uçak ile JATO ve Explovise, Incendiary, Gas ve CLuster ile bombalar atabileceğiniz özel bir bölmeyi geliştirebiliyorsunuz. Bu çeşitli yanıcı ve gaz bombası gibi bölümleri geliştirerek rakiplerinizle sıkı bir savaşa giriyorsunuz.

Son olarak Hangar Workshop ile motor geliştirmeleri, zırh güçlendirmeleri, uçak kontrolleri ve silah geliştirmeleri yapılabiliyor.