31 Aralıktan Sonra WhatsApp Kullanamayacak Telefonların Listesi


Uzun zamandır pazarın popüler mesajlaşma uygulaması olan ve olmayada devam edeceğe benzeyen WhatsApp uygulaması için desteğini kesecek yeni işletim sistemleri ve modeller ortaya çıktı. WhatsApp tarafından 31 Aralık 2017'den itibaren desteğini keseceği modeller açıklandı. İlk olarak 30 Haziran 2017'den sonra bazı telefon modelleri için mesaj gönderimi ve alımının yapılamayacağı açıklanmış sonrasında ise bu tarih ertelenmişti. Bu noktada ise BlackBerry OS, BlackBerry 10 ve Nokia S40 modelleri için verilen desteğin 31 Aralık 2017'e kadar uzatıldığı açıklanmıştı.

2017'nin bu son gününe 13 günlük bir süre kalırken hala bu işletim sistemlerine sahip telefon modellrei kullanıyorsanız WhatsApp desteğinin kesileceğini hatırlatalım. Gelin 31 Aralık 2017'de son bulacak telefon desteklerinin listesine göz atalım.

Artık Whatsapp Kullanamayacak Telefonlar:

Bu modeller için WhatsApp desteğinin kesilme sebebi olarak ise önümüzdeki dönemlerde uygulama geliştirilmeye ve yeni özellikler kazandırılmaya devam edilirken bu modellerin gelecek olan yenilikleri destekleyemeceğinden ötürü bu kararın alındığı şirket tarafından dile getiriliyor.